2018 Podyum Trendleri

Yeni yılın trendlerini yakalamak için biraz daha cesur olmanız şart. Yıl boyu stilinize eşlik edecek makyaj, saç ve tırnak trendleri karşınızda.

1)Zarif Dalgalar

10 yıl öncenin en gözde tırnak görünümlerinden olup daha sonra demode kabul edilen Fransız manikür güncellenmiş haliyle yıllar
sonra tekrar karşımıza çıkıyor. Tırnak uçlarındaki beyaz yerine metalik çizgilerle güncellenen trendde bir başka değişiklik de çizgilerin tırnak ucu yerinde diplerinde de kullanılması.

2) Çizgili Tırnaklar

Yalın renkli tırnaklar üzerine uygulanan çizgiler; bu yılın minimalist manikür trendlerinden biri. İki ya da tek tırnakta tercih edebileceğiniz ojelerin siyah ya da dore renkte olanlarını elinizin altında bulundurun.

3) Çiçek Etkisi

Geçtiğimiz bahar aylarında Dolce & Gabbana’nın çiçek motifleriyle kendini gösteren saç aksesuarları bu yıl kışın da gözde. İster taç, isterse küçük tarak şeklinde kullanılan çiçekli aksesuarlar, görünümünüze kış romantizmi katacak. Saç tasarımcıları bu aksesuarları topuzlarda ya da kulak arkalarında kullandılar. Sadece partilerde değil resmi davetlerde de kullanmak oldukça trend.

4)Islak Dudaklar

Son günlerin en büyük trendlerinden biri mat dudaklardı. Hatta likit şeklinde olanlar uygulama kolaylığı sayesinde geçen yılın ortalarında bayağı sükse yapmıştı. Bu yıl devam eder mi? Belki. 2018’in sevindirici trendlerinden biri ise 90’ların top ürünü olan dudak parlatıcılarının tekrar makyaj çantalarımızda yerini alacak olması. Özellikle şeftali bazlı tonlar, makyaj artistlerinin favorisi.

5)Yeni Nesil Fransız Manikür

10 yıl öncenin en gözde tırnak görünümlerinden olup daha sonra demode kabul edilen Fransız manikür güncellenmiş haliyle yıllar sonra tekrar karşımıza çıkıyor. Tırnak uçlarındaki beyaz yerine metalik çizgilerle güncellenen trendde bir başka değişiklik de çizgilerin tırnak ucu yerinde diplerinde de kullanılması. (Ceyda Geyikoğlu_İnStyle)

E-bültene Abone Ol Merak etmeyin. Spam yapmayacağız.

Yazar

Kadinca Özel - Doğada seçimi kadın yapar !

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok

Giriş Yap