2019 Yılının En Trend Bot Ve Çizme Modelleri

2019 bot modelleri

Kış mevsiminin en sevilen parçalarından olan bot ve çizmeler bu sezon çok daha havalı çok daha iddialı. Gündüz günlük kombinlerinize uyum sağlayacak rahat ve kullanışlı botların yanı sıra özel davetlerin yıldız parçası olacak şık ve modern bot modelleri bu sezonun en sevilenleri olmaya aday. Şimdi gelin bu birbirinden çarpıcı bot modellerine bakalım.

1-) Çorap Botlar Bu Sene Çok Daha Renkli

Geçen sezonun en iddialı trendi bu sene çok daha marjinal çok daha renkli. Özellikle çorap botları mini elbiselerle veya bol paça pantolonlarla kombinlediğiniz de oldukça güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Kış sezonun en tercih edilen bot modellerinden olan çorap botlar özellikle ince topuklu modelleriyle sezona damga vurmaya başladı bile.
[the_ad id=”6082″]

2-) Kovboy Çizmeleri Yeni Sezonun Gözdesi

2019 senesinin konsepti kovboy modası, bu Moda en çok da kendini botlarda gösteriyor. Günlük kombinlerinize kolayca uydurabileceğiniz kovboy çizmelerini biz sezonun başka sevilen trendi olan yılan derisi ile çok yakıştırdık.

3-) Sadeliği Sevenler için Fermuarlı Botlar

Günlük stilinde minimal tarzı sevenler için mükemmel bir alternatif olabilecek fermuarlı botlar sade şıklığı yansıtan en iyi parçalardan. Stil önerisi olarak söylemekte fayda var fermuarlı botlarınızı fermuar detaylı başka aksesuar ya da kıyafetlerle desteklemek daha çarpıcı bir görünüm yaratmanızı sağlar.

[the_ad id=”6082″]

4-) Trend bir görünüm için beyaz botlar

Nude ve beyaz tonların hâkimiyeti bu kış mevsiminde de bizimle, beyaz modasından nasibi oldukça alan botlarda her model ve tarzda sizleri bekliyor. Beyaz botlarınızla farklı bir kombinler yaratmak isterseniz tavsiyemiz baştan aşağı tek renk modasını denemeniz.

5-) Dikkat çekici olmayı sevenlere; Kadife Botlar

Kış mevsiminin şüphesiz en sevilen kumaşı olan kadife asaletini ve şıklığını botlarda da gösteriyor. Özellikle şık davet ve partilerde rahat ama bir o kadar da dikkat çekici göstermek için mükemmel bir seçenek.

[the_ad id=”6082″]

6-) Dağcı botları ile rahatlık zirvede

Bu sezonun en rahat bot modası hiç şüphesiz dağcı botları. Günlük hayatın koşuşturmasında bizi asla yormayacak aksine daha enerjik hissetmemizi sağlayacak dağcı botlarına sizde şans vermelisiniz.

7-) Botlar bu sene ‘Yıldız’ gibi parlayacak

Desenli botların iyiden iyiye hayatımıza girdiği bu sezonda karşımıza en çok yıldız desenli botlar çıkmakta. Özellik deri botların üzerine parlak yıldız desenleri sade kıyafetlerinize hareket katmak için oldukça iyi bir alternatif.

8 ) Ekoseler şimdi botlarımızda

Moda tasarımcıları bu sene oldukça sevdiği ve birçok üründe yer verdiği ekose desenler 2019 kış sezonun da şimdi sırasını bot ve çizmelere bakıyor. Oldukça marjinal ve iddialı görünse de moda severler çoktan sokak stillerinde bu parçalara yer vermeye başladılar bile. Eğer kombinlerinizde farklı ve marjinal bir görünüm oluşturmayı seviyorsanız dolabınızda ekose desenli çizme ve botlara yer verin.

E-bültene Abone Ol Merak etmeyin. Spam yapmayacağız.

Yazar

Kadinca Özel - Doğada seçimi kadın yapar !

İlgili Yazılar

Başka Yazı Yok

Giriş Yap